Gault&Millau Jamsessies op Gastvrij Rotterdam 2023

Sep 8, 2023

Dagelijks koken twee Chefs van Rotterdamse Restaurants een drie gangen menu waarbij gasten de beste Wijn-Spijs combinaties proberen te vinden onder begeleiding van Meesterwijnschenker Roy Pelgrim van wijnimporteur Anfors Imperial. Hier kunt u bij aanwezig zijn na aanmelding en bij voldoende beschikbare plaatsen. 

  • Maandag 18/09: 
    • 12:30 uur  Restaurant Yano met chef Yuri Wattimena, 14,5|20 G&M punten
    • 15:30 uur Restaurant Goud met chef Nick de Kousemaeker, 12|20 G&M punten
  • Dinsdag 19/09:
    • 12:00 uur Restaurant On Cru met chef Kelvin de Pijper, 13,5|20 G&M punten
    • 15:00 uur Restaurant Renilde met chef Jim de Jong, 15|20 G&M punten
  • Woensdag 20/09:
    • 12:00 uur Restaurant Perceel met chef Jos Grootscholten, 16|20 G&M punten
    • 15:00 uur Restaurant 't Ganzenest met chef Erik Tas, 15|20 G&M punten

Graag uw interesse aangeven in een DM op facebook of instagram of mail naar [email protected]

 

More News

100Chefs by Gault&Millau

Aug 8, 2023

Stijgers, nieuwkomers en updates Gault&Millau gids 2023

Apr 3, 2023

Video: Recap Gidslancering 2023

Mar 3, 2023