Gault&Millau Jamsessies op Gastvrij Rotterdam 2023

Sep 8, 2023

Gault&Millau bedankt de chefs en de partners voor het mogelijk maken van de Jamsessies op Gastvrij Rotterdam. In het bijzonder Anfors Imperial, Verwiel & Wijngaard, Qoock, Bidfood/Zegro, Schmidt Zeevis, Meatstreet, Rungis, Carl Siegert, Rational, House of Caviar, J. van Doorn en Bru.

Dagelijks koken twee Chefs van Rotterdamse Restaurants een drie gangen menu waarbij gasten de beste Wijn-Spijs combinaties proberen te vinden onder begeleiding van Meesterwijnschenker Roy Pelgrim van wijnimporteur Anfors Imperial. Hier kunt u bij aanwezig zijn na aanmelding en bij voldoende beschikbare plaatsen. 

  • Maandag 18/09: 
    • 12:30 uur  Restaurant Yano met chef Yuri Wattimena, 14,5|20 G&M punten
    • 15:30 uur Restaurant Goud met chef Nick de Kousemaeker, 12|20 G&M punten
  • Dinsdag 19/09:
    • 12:00 uur Restaurant On Cru met chef Kelvin de Pijper, 13,5|20 G&M punten
    • 15:00 uur Restaurant Renilde met chef Jim de Jong, 15|20 G&M punten
  • Woensdag 20/09:
    • 12:00 uur Restaurant Perceel met chef Jos Grootscholten, 16|20 G&M punten
    • 15:00 uur Restaurant 't Ganzenest met chef Erik Tas, 15|20 G&M punten

Graag uw interesse aangeven in een DM op facebook of instagram of mail naar [email protected]

 

More News

100Chefs by Gault&Millau

Aug 8, 2023

Stijgers, nieuwkomers en updates Gault&Millau gids 2023

Apr 3, 2023

Video: Recap Gidslancering 2023

Mar 3, 2023