Gault&Millau update maart 2021

Mar 25, 2021

Beste chefs en bezoekers van onze site,

Stilaan komen de mooie dagen er weer aan, letterlijk en figuurlijk.

We hebben tijdens en tussen de lock-down’s niet stilgezeten. Bij gebrek aan bezoeken, die we zo hard gemist hebben, hebben we onder meer gewerkt aan onze website, die nu een meer hedendaagse look en verbeterde zoekfuncties heeft. Ook hebben we een nieuwe restaurant Gault&Millau-app gelanceerd die gratis is te downloaden in de app store. 

We staan klaar om restaurants opnieuw op te nemen en te blijven steunen en er meteen over te communiceren vanaf de eerste dag van de heropening. 

Inhoudelijk hebben we ook nieuws met restaurants die nog niet in eerdere edities stonden maar wel op onze radar zijn verschenen, of die nieuw geopend zijn sinds onze laatste uitgave en die wij graag op onze “to do” lijst hebben gezet. Deze restaurants zijn zichtbaar op de Gault&Millau website maar zijn voorlopig uiteraard zonder score. 

Het is nog te vroeg om een nieuwe datum in het vooruitzicht te stellen voor de lancering van onze nieuwe gids 2022. We geven hierbij de voorrang aan kwaliteit en betrouwbaarheid, boven snelheid. We zullen na de heropening van de restaurants ruim aandacht besteden aan restaurants die nog geen score hebben maar die een bezoek meer dan waard zijn. Op die manier ”gidsen” we het publiek naar de zaken die het verdienen, jullie zaken! 

Wij willen waar wij kunnen bijdragen dat bezoekers jullie restaurants weer snel weten te vinden en tonen we dat we voor jullie klaarstaan. Met veel honger, en grote dorst. TOT GAUW!

Team Gault&Millau

More News

Oceania Cruises, waar luxe en gastronomie elkaar treffen

Nov 7, 2023

Fotoalbum 100Chefs by Gault&Millau

Oct 30, 2023

100Chefs by Gault&Millau

Aug 8, 2023