Gerenommeerde chefs uit de Gault&Millau selectie koken een gezond gerecht voor thuis.
We laten een aantal topchefs los in een Samsung keuken om een Gault&Millau-waardig gerecht op tafel te zetten.
We daagden topchefs Zoë Jonker, Juliën van Loo en Yornie van Dijk uit om precies dat te doen. Zij trokken alle keukenlades open voor het koken van een favoriet gerecht die zeker past in de restaurantgids van Gault&Millau. Met succes, want in bijgaande video is te zien hoe Juliën zijn waardige gerecht bereidt en opdient.
Natuurlijk met behulp van een topper in de keuken: de Dual Cook SteamTM oven. Met deze oven bereid je twee gerechten in één keer. In de ene helft stoom je een heerlijk hoofdgerecht, terwijl in de andere helft jouw cake mooi staat te garen.
Nieuwsgierig naar de video?
➡️ Chef Juliën van Loo van restaurant Parkheuvel
Hij presenteert wijtingfilet met coquille en dashi-crèmesaus: https://lnkd.in/eyZbScmf