Gerenommeerde chefs uit de Gault&Millau selectie koken een gezond gerecht voor thuis.
We laten een aantal topchefs los in een Samsung keuken om een Gault&Millau-waardig gerecht op tafel te zetten.
We daagden topchefs Zoë Jonker, Juliën van Loo en Yornie van Dijk uit om precies dat te doen. Zij trokken alle keukenlades open voor het koken van een favoriet gerecht die zeker past in de populaire restaurantgids Gault&Millau. Met succes, want in bijgaande video is te zien hoe Zoë haar waardige gerecht bereidt en opdient.
Natuurlijk met behulp van een topper in de keuken: de Dual Cook SteamTM oven. Met deze oven bereid je twee gerechten in één keer. In de ene helft stoom je een heerlijk hoofdgerecht, terwijl in de andere helft jouw cake mooi staat te garen.
Nieuwsgierig naar de video?
➡️ Chef Zoë Jonker van restaurant Sal do Mar
Zij presenteert haar zacht gegaarde kip met gnocchi en groene asperges: https://lnkd.in/e9A39yhz