6&24
15,520

Chef Rik van de Laar staat naar eigen zeggen al sinds zijn twaalfde in de keuken. Vroeg begonnen dus en onderweg in Zwolle gepasseerd bij één van de beste chefs van het land. Zin voor gedurfde en tegelijkertijd evenwichtige smaakcombinaties kenmerken zijn repertoire dat met de jaren nog aan kracht en persoonlijkheid heeft gewonnen. Als starter een prima smakende steak tartaar verrijkt met sprot en daarbij heerlijk briochebrood. Van Anjouduif proeven we niet enkel het sappige borstvlees maar gelukkig eveneens lever, hart en vleugeltje. Ook voor de bereiding van Noordzeetong koestert hij niet alleen de evidente filet maar evenzeer kuit en zwemvinnen. Afsluiter is een compositie rond getoaste chocolade met topinamboer met sinaasappel en tamarillo als extra natuurlijke smaakversterkers. In 6&24 proef je producten en visie op een bord verenigd.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 14:00-20:00

Team

Saskia de Kuijer

Our partners

Similar Restaurants

Zheng

1520

Calla's

1520

Villa la Ruche

15,520