De parmantige sfeer van De Lind en het oude pand van ‘De Swaen’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Die vaststelling hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw-sommelier Malou Hagenaars aangegrepen om de gastronomische luister van weleer succesvol nieuw leven in te blazen. Hij kookt genuanceerd, zorgt voor diepgang en smaaklengte in zijn creaties. Zij zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij gasten ontzorgd worden en prima gedoseerd haar aandacht hebben. Daarnaast waakt ze niet alleen over de wijnkelder maar ook als kaasmeester over een evenwichtig samengesteld plateau aan gerijpte kazen. Carabineros zijn onder de schaaldieren de meest verfijnde en worden door de chef even verrassend als geslaagd gecombineerd met ingelegde pompoen, sobrasada en crème fraîche. Wagyu A5 heeft op zich niet veel nodig om te plezieren. Als hoofdgerecht krijgt het bijzondere wegsmeltende vlees spruitjes, pommes soufflé en eendenlever als originele garnituur mee. Intrigerend lekker!