De gebroeders de Winter, chef Thorvald en maitre-sommelier Gaylord, zorgen dat Bakkum, nabij Castricum, al jaren op de culinaire kaart van Nederland prijkt. De klassieke Franse gerechten en stijlvolle gastvrijheid versterken elkaar. Wij waarderen de bescheiden, maar zeer creatieve vakkundige bereidingen en dito wijnspijscombinaties. Vijf amuses zetten meteen de toon waaronder een krokant bietencilindertje, gevuld met rode biet en krab en aardappelremoulade met vinaigrette van Granny Smith appel, haring kaviaar en niet te zoete meringues van rode biet. Coquille met vers gepelde garnaaltjes, wat salty fingers en beurre noisette smaakt fris en verfijnd. Gebakken tarbot met een basilicumkorstje en Gentse mosterd, wat dragonroom, hollandaiseschuim, krieltjes en groentjes van ‘echt Bakkums groenwerk’ en wat lokale ‘primeur-zuurkool' uit Zuid-Scharwoude smaakt intens en gevarieerd. Prachtige wijnkelder met veel leuke vondsten.