Back to search results

BAK
1620

Zowel locatie als keuken zijn op een heel eigen manier onderscheidend. Een voormalig pakhuis aan het IJ staat garant voor een bijzondere belevenis. De keuken heeft een voorliefde voor groenten waarbij begrippen als lokaal, seizoensgebonden en duurzaam centraal staan. De crew is internationaal en gastheer Thomas Bouwens doet soepel en zeer voorkomend zijn verhaal. Hij overtuigt snel om ons met een prijsvriendelijk achtgangenmenu te laten verrassen. Gerechten komen strak en scherp gepresenteerd. Rauwe hamachi krijgt een fijne smaaklift met rabarber, bleekselderij en radijs. Vlees van Oosterscheldekreeft is bijzonder sappig en combineert smaakvol met een variatie aan zomergroenten, saffraan en oregano. Lamskotelet heeft op de barbecue een zachte gloed gekregen en smaakt daardoor puur met kapucijners als garnituur en lavas en bonenkruid als smaakmakers. Overwegend natuurwijnen en veel referenties die per glas geschonken worden.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:00-22:00
Friday Closed — 18:00-22:00
Saturday 12:30-15:00 — 18:00-22:00
Sunday 12:30-15:00 — 18:00-22:00

Our partners

Also recommended Restaurants

MOS Amsterdam

1620

Bridges

1620

Choux

1620