Chef Jef Schuur bereidt zijn gerechten met de beste ingrediënten van Texel en de omliggende wateren, waarbij groenten, kruiden en bloemen uit eigen tuin komen. Deze hoogwaardige producten worden op een zo puur mogelijke manier gepresenteerd, resulterend in lichte en verfijnde gerechten van hoog niveau. Na een warme en persoonlijke ontvangst door Jef volgen enkele bijzondere amuses waaronder rauwe scheermessen met limoenzeste. In een modern gerecht met wulk benadrukt wortelreductie de subtiele zoetheid van het schelpdier terwijl perfect fijngesneden brunoise van bleekselderij een verfrissende bite toevoegt. Mousse van karnemelk met een delicate hint van mierikswortel en een quenelle oscietra kaviaar maakt het gerecht helemaal af. Zachte, smaakvolle kussentjes van Hollandse sla geven aan een compositie rond artisjok, zonnewortel, augurk, huacatay en boterboontjes een mooie aanvulling terwijl heldere uitlek van tomaat met zijn diepe, complexe smaak het geheel pit geeft. Natuurlijk kan mals en sappig Texels lam niet ontbreken. Lichtzoete crème van knolselderij fungeert als een perfecte brug tussen het kruidige, rosé gegaarde lam, subtiele rokerigheid van auberginesaus en rijke lamsjus. Gastvrouw Nadine Mögling straalt onmiskenbare passie voor haar vak uit. Samen met haar team zorgt ze voor een feilloze service.
Vanaf april ook open op dinsdag