Bistrot Regent
1320

Voor liefhebbers van Franse keuken en wijnen blijft deze leuke Frans geïnspireerde bistro van eigenaar en sommelier Heleen Brons een vast culinair ankerpunt in Nijmegen. De stemming zit meteen goed en daar heeft de rijk gevarieerde menu- en wijnkaart veel mee te maken. Beide scheppen door hun herkenbare inhoud verwachtingen en die worden ook waargemaakt. Oeuf mayonaise krijgt als amuse met kervelolie, bieslook en gefrituurde kappertjes een geslaagde opwaardering. Licht gerookte en daarna secuur gepocheerde zalm met Noilly Prat beurre blanc, zalmeitjes, opnieuw kappertjes en dille overtuigt door de zuivere smaaksamenhang. Net zoals gebakken skrei met Hollandse garnalensaus, garnalen en pappardelle van schorseneren die ook pleziert door een eenvoudige, mooie presentatie.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 18:00-22:00
Friday 18:00-22:30
Saturday 18:00-22:30
Sunday 13:00-22:30

Team

Robbert van Sonsbeek Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistrobar Berlin

1320

Witlof

1320

Bistrobar Bankoh

1320