Back to search results

Brasserie Harry's
1420

Het monumentale pand in Wyck dat Harry’s Restaurant herbergt blijft op zich een bezoek waard. Uiteraard komen we hier in de eerste plaats voor de keuken van chef Frank van Thiel en voor de zeer gastvrije bediening die aan dit adres eigen zijn. Zeer smakelijke opener is hummus met paprika en zonnebloempitten. In diezelfde smakelijke lijn genieten we van gestoofde rode biet uit eigen tuin, met appel en rucola gevolgd door couscoussalade met langzaam gegaard witloof en geraspte kaas. Met de ogen dicht hadden we zuurvlees van oesterzwam met vlezige structuur, gefrituurde aardpeer en hollandaisesaus niet als vegetarisch ervaren. Roggevleugel met diverse paddenstoelen, bloemkool, nootjes en zoetzure dressing ervaren we als een perfect gebakken visbereiding. Zeer mooie wijnkaart én drankenkaart maken dit mooi plaatje compleet.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Tuesday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Wednesday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Team

Aleksandra Turowska Pastry Chef
Alexandros Sfyridis Sous-Chef
Christophe Beaumont Owner
Elias Batta Sommelier
Floor Mares Manager
Frank van Thiel Chef
Jean-Marc Beaumont Owner
Len Bemelen Manager
Michal Filipczuk Sous-Chef
Rada Syakolova Pastry Chef

Awards

  • Great Value Award 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

Haricot

1420

Le Bon Vivant

1420

GAAR

1420