Er heerst een hartelijke, gemoedelijke sfeer in deze knap verbouwde boerderij in het heuvelachtige Zuid-Limburgse mergellandschap. Het lichte, Scandinavische interieur straalt karakter, rust en harmonie uit. Chef Hans van Wolde en zijn team zetten hoog in om gasten een aparte culinaire ervaring te garanderen. Van de eerste amuses tot en met de friandises spreekt uit alles hartelijkheid en gulheid. We genieten van mooie smaakvolle gerechten, die veelal in meerdere bereidingen worden opgediend. Zoals de langoustine ‘American’ met ganzenlever en vinaigrette van mandarijn. We proeven eerst tartaar van langoustine gecombineerd met barilotto en op een ander bord komt gestoomde en licht geroosterde langoustine. Daarnaast ook geplette langoustine en als rolletje gevuld met tartaar van kalfsvlees. Met tot slot terrine van ganzenlever en crème van ganzenlever begeleid door een vinaigrette van mandarijn. De gerechtjes zijn zorgvuldig achter elkaar geplaatst, zodat elk apart geproefd kan worden en zijn eigen karakteristiek behoudt. En daarbij vormen ze toch een harmonieus geheel. Ook de variaties van krab, een lauwwarm gerechtje van strandkrabbetjes en een flan met Alaska king krab met een salade van noordzeekrab zijn stuk voor stuk juweeltjes die je direct doen verlangen naar een volgend bezoek. Op de uitgebreide wijnkaart vinden we voornamelijk referenties uit oude wereld. Wijnen en wijnarrangement zijn verhoudingsgewijs vriendelijk geprijsd.