Central Park
1520

Centraal en in het groen gelegen heeft dit uiterst gestileerde boetiekhotel en fijn restaurant zijn naam niet gestolen. Het omringende park ‘Vreugd & Rust’ geeft aan dit 18de-eeuwse landhuis en gastronomische activiteiten een sereen kader. Mede-eigenaar Joey de Kruijf is niet alleen een toegewijd gastheer, hij koestert ook een bijzondere interesse in een breed aanbod aan verfijnde wijnen wat Central Park in onze vorige editie de erkenning van Wijnkaart van het Jaar – goed voor 1750 referenties - opleverde. In de keuken zorgen chefs Tim Bood en Hette Hettema voor verfijnde bereidingen in de vorm van een driegangenlunch, meergangenmenu’s en uitgebreide kaart. Kundig gebakken rode mul combineert het keukenteam zeer hartig met buikspek, gerookte boter, haringkuit en doperwten. Zachte textuur van Veluws reerugfilet combineert subliem met zacht tonen van kersen, rode biet en fijne jus zacht opgepept met roze peper. Gerechten zijn detailrijk gepresenteerd met focus op harmonieuze smaakvervlechting wat een verhoogde score en derde koksmuts wettigt.

Opening hours

Monday 07:00-10:00 — Closed
Tuesday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Wednesday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Thursday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Friday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Saturday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Sunday 07:00-10:00 — Closed

Team

Hette Hettema Chef
Joey de Kruijf Owner, Maître
Sasja Moonen Sommelier
Tamara Holwerda Owner
Tim Bood Chef

Awards

  • Wine menu of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

Villa la Ruche

15,520

‘T Ganzenest

15,520

Le Vieux Jean

15,520