Charme en klasse stralen zowel het Relais & Châteaux boetiekhotel als het restaurant uit dat in een 18de-eeuws landhuis een prachtig onderkomen vond. Met Joey de Kruijf en Tamara Holwerda heeft het rijksmonument koesterende eigenaars. Het omringende park ‘Vreugd & Rust’ staat garant voor extra sereniteit en een apart gevoel van geborgenheid. Gasten zijn in goede handen van chefs Tim Bood en Hette Hettema die voor een verwenkeuken garant staan. Zoals met gegrilde en gemarineerde coquille die op de tong smelt met daarbij garnituur van bloemkool en hazelnoot en ragfijne beurre blanc. In een surf & turf mood combineren ze tartaar van kalfsvlees met langoustine, crème fraîche en kaviaar als elegante smaakaanjager tot een subtiel geheel. Excellente vanillesoufflé met vanille-ijs, appel en kaneel om op hetzelfde hoge niveau af te sluiten. Met Joey de Kruijf heeft Central Park ook een bijzondere sommelier in huis die van het wijnaanbod zijn levenswerk maakte en daarvoor bekroond wordt met de erkenning als Wijnkaart van het Jaar 2023.