Back to search results

Central Park
14,520

Charme en klasse stralen zowel het Relais & Châteaux boetiekhotel als het restaurant uit dat in een 18de-eeuws landhuis een prachtig onderkomen vond. Met Joey de Kruijf en Tamara Holwerda heeft het rijksmonument koesterende eigenaars. Het omringende park ‘Vreugd & Rust’ staat garant voor extra sereniteit en een apart gevoel van geborgenheid. Gasten zijn in goede handen van chefs Tim Bood en Hette Hettema die voor een verwenkeuken garant staan. Zoals met gegrilde en gemarineerde coquille die op de tong smelt met daarbij garnituur van bloemkool en hazelnoot en ragfijne beurre blanc. In een surf & turf mood combineren ze tartaar van kalfsvlees met langoustine, crème fraîche en kaviaar als elegante smaakaanjager tot een subtiel geheel. Excellente vanillesoufflé met vanille-ijs, appel en kaneel om op hetzelfde hoge niveau af te sluiten. Met Joey de Kruijf heeft Central Park ook een bijzondere sommelier in huis die van het wijnaanbod zijn levenswerk maakte en daarvoor bekroond wordt met de erkenning als Wijnkaart van het Jaar 2023.

Opening hours

Monday 07:00-10:00 — Closed
Tuesday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Wednesday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Thursday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Friday 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Saturday 08:00-11:00 — 18:00-21:00
Sunday 08:00-15:00 — 18:00-20:00

Team

Hette Hettema Chef
Joey de Kruijf Head Sommelier, Owner
Tamara Holwerda Owner
Tim Bood Chef

Awards

  • Wine menu of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

Calva

1420

Kalun

1420

Portfolio

1420