Back to search results

Damianz
15,520

Tot in 2007 functioneerde dit gebouw als een gevangenis. Sindsdien maakt restaurant Damianz deel uit van luxehotel Het Arresthuis dat er onderdak vond en aan deze historische site voortaan een gastvrije functie heeft gegeven. Chef Jeroen van Gansewinkel heeft helemaal zijn draai gevonden en kookt stabiel en overtuigend. Aan de voorkant kan hij rekenen op een zeer vriendelijke en bijzonder attente zaalbrigade onder leiding van maître David Manders. Tartaar van kalfsvlees geeft hij met kaviaar naast bloemkool en prei zowel een aangename zilte als vegetale dimensie mee. Langoustine met fors kaliber sublimeert de chef met rijke bisque, wortelstructuren, tandoorikruiden en kalamansi. Alle borden ogen aantrekkelijk en gerechten plezieren door hun evenwicht en smaaksamenhang. Mooie uitgebreide wijnkaart van sommelier Tom Wolters en separate kaart met alle open wijnen. Noemenswaardig is de Bosnische selectie wijnen die onder leiding van de voormalige sommelier zijn aangeschaft en waarmee Damianz zich verder wil onderscheiden.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:30-21:00
Wednesday Closed — 18:30-21:00
Thursday 12:30-14:30 — 18:30-21:00
Friday 12:30-14:30 — 18:30-21:00
Saturday 13:00-14:30 — 18:30-21:00
Sunday Closed

Team

David Manders Maître
Jeroen van Gansewinkel Chef
Tom Wolters Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Marrees

15,520

Valuas

15,520

Ambrozijn

1520