Elegantie, exclusiviteit en vakmanschap zijn de onkreukbare zuilen waarop dit restaurant al bijna zeven decennia rust. Destijds begonnen als bescheiden theehuis, maar allang uitgegroeid tot een gerenommeerd hotel-restaurant op kroondomein Het Loo. In de rug gedekt door het grootste natuurpark van ons land, de Veluwe, is De Echoput verzekerd van een continue aanvoer van eersteklas wildproducten. Chef Peter Paul van den Breemen – hij volgde Kevin Schlaman op – mag er van de eigenaars mee werken en doet dat uitstekend. Hij serveert Veluws reevlees met prachtige cuisson, karakteristieke wildsmaak en rijke kalfsjus. En zijn gekende garnituur van bundelzwam, appel, rode kool, pommes dauphines, sjalot en verjus levert uitgekiende aanvulling. Solide is ook het tartaartje van dorade die extra karakter krijgt dankzij structuren van pittige radijs, mierikswortel en vinaigrette van sakura. Goed om te weten dat de keuken dus moeiteloos schakelt tussen beproefd klassiek en de ingetogen zwier van de moderne Franse keuken.