Back to search results

De Lindehof
1820

Voor avontuurlijke fijnproevers staat uit eten gaan bij Soenil Bahadoer synoniem voor feest. Een unieke belevenis waar alle zintuigen op scherp staan. De sfeer zit goed, Soenil komt even aan tafel en de eerste amuses geven meteen de toon aan: spannend, mooi maar vooral heel erg goed. Soenils kookstijl is uniek. De basis is klassiek Frans maar doorregen met geuren, kruiden, smaken en kleuren die gelinkt zijn aan zijn Surinaamse-Hindoestaanse roots. Het resultaat is complex, soms pittig, maar altijd evenwichtig en met respect voor het product. Terrine van ganzenlever combineert hij met salade van pomelo, amandel, peper en tamarinde, terwijl de gebakken versie met ossenstaart in massamancurry komt, kaantjes en aardappelschuim. Vol versus licht, lichtzoet versus friszuur, pittig versus mild, mals versus knapperig: een rollercoaster van smaken, kruiden en texturen waar je oprecht blij van wordt, de hele maaltijd lang. Een culinaire belevenis die nog dagenlang nazindert. Zeker even prettig zijn de ontspannen sfeer en attente bediening die ervoor zorgen dat je je thuis voelt.

Opening hours

Monday 12:00-21:30 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:30-21:30
Friday 12:00-21:30 — Closed
Saturday Closed — 18:30-21:30
Sunday 12:00-21:30 — Closed

Team

Gijs Hoevenaars Chef
Rosita Ruisaard Hostess
Rowin Geurts Sous-Chef
Simone Metsemakers Sommelier
Soenil Bahadoer Chef, Owner

Awards

  • Chef of the Year 2020
  • Hostess of the Year 2011

Our partners

Also recommended Restaurants

Tribeca

1920

Zarzo

1720

Sabero

17,520