De Nieuwe Polderkeuken
1420

Chef-eigenaar Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken toont met gemak verrassende creativiteit. Zo combineert hij in het voorgerecht tartaar van Waards kalf met tartaar van langoustine en met pani puri gevuld met schuim van schaaldierenjus. Tussengerecht is zijdezacht dille-ijs met feta uit Stolwijk, balsamicoparels, gel van tomaat en emulsies van honing en drop Hoewel het signatuurgerecht van de chef, crème brûlée van eendenlever, als voor- of tussengerecht op de kaart staat, krijgen we het ná het hoofdgerecht. Een even gewaagde als geslaagde zet. Het gerecht vormt het perfect bruggetje tussen de hartige gangen en het zoete nagerecht. Een schappelijk geprijsd drankarrangement, met of zonder alcohol, maakt de maaltijd compleet. De vriendelijke en correcte bediening adviseert er graag over. Een hogere score is op zijn plaats.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Frank Streefland Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Pieters Restaurant

14,520

Lizz

14,520

Unique

12,520