Back to search results

Haricot
1420

Eind 2024 opende chef Mathijs van der Boon, vandaar een Franse knipoog naar de restaurantnaam, in Wyck zijn eerste zaak. Gevormd door niemand minder dan Jonnie Boer merken we meteen technische expertise en zin voor verfijnde hoogstaande afwerking. Hij ontvangt in een innemend interieur en werkt vanuit een open keuken van waaruit medewerkers het serviceteam mooi ondersteunen. De chef presenteert één menu in zes gangen die met een viertal suggesties kan uitgebouwd worden. In een frisse compositie rond hamachi en nashipeer zorgt een bouillon van suikerwier voor een expressieve umamitoets. Ook in een bereiding van coquilles met paddenstoelen, twee variëteiten selder en een heerlijke complexe saus op smaak gebracht met sparrentopjes toont deze chef zijn ambitie om zijn gasten op het puntje van hun stoel te krijgen. Nieuw in onze selectie en meteen goed voor twee koksmutsen en een fraaie score.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-23:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 19:00-23:00
Friday Closed — 19:00-23:00
Saturday 12:00-16:00 — 19:00-23:00
Sunday 12:00-16:00 — 19:00-23:00

Team

Mathijs van der Boon Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Brasserie Harry's

1420

Le Bon Vivant

1420

GAAR

1420