Back to search results

Herberg Onder de Linden
1620

In dit rijksmonument uit 1735 zorgt chef Steven Klein Nijenhuis voor een zeer eigentijdse keuken. Diverse oosterse invloeden tekenen immers zijn signatuur. Hij beheerst de kunst om de eigenheid van diverse Aziatische smaakmakers in zijn gerechten feilloos te verweven zodat ze ondersteunen en niet gaan domineren. De smaakeigenheid van langoustine krijgt een gedoseerde boost door het gebruik van ponzu en dashi terwijl tomaat voor vegetale fraîcheur zorgt. Bij bereiding van skrei en scheermes laat hij klassiek geïnspireerd beurre noisette het werk doen om beide delicate ingrediënten met garnituur van prei en amandelen homogeen te laten versmelten. Om daarna terug de Aziatische kaart te trekken met gebruik van onrijpe groene mango en kafir limoen bij zeeduivel en rendang. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-22:00
Thursday Closed — 18:00-22:00
Friday Closed — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Esmee Timmer Maître, Sommelier
Falk van Essen Chef
Steven Klein Nijenhuis Chef, Host, Owner

Our partners

Similar Restaurants

Noor

1620

De Vlindertuin

16,520

De Heeren van Harinxma

1620