Back to search results

Het Koetshuis
1620

In de bossen van Bennekom aan de rand van de Veluwe is het steeds opnieuw een plezier om bij gastheer Danny Löhr en chef Tom Lamers aan tafel te gaan. Bediening is professioneel en attent terwijl de menukaart zin voor combinatiekracht en smaakverweving toont die het keukenteam keurig in daden omzet. Denk aan de ongewone samenstelling van ‘presskop’ van lokaal wild zwijn uit de Veluwe met coquille, schorseneren en zwarte knoflook als eerste gerecht in een vijfgangenmenu. Daarin toont de chef kundigheid om filet van fazant sappig te braden en verder zacht op smaak te brengen met gevogeltejus aromatisch aangesterkt met kaneel. Garnituur van ganzenlever en pastinaak bezorgt het gerecht verder het cachet van rustieke verfijning. Voor wie graag zich vegetarisch laat verwennen, biedt de keuken volwaardig bereidingen met onder meer smakelijke snert, uiteraard zonder varkenspoot of rookworst.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-22:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-22:00
Friday 12:00-13:30 — 18:00-22:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:00-22:00
Sunday 12:00-13:30 — 18:00-22:00

Team

Danny Löhr Manager, Owner
Tom Lamers Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

De Nieuwe Winkel

16,520

Rijnzicht

16,520

Karel 5

1620