Back to search results

Hoeve de Boogaard
1420

In een monumentale hoeve met kenmerkende zwart-witte luikjes en verzorgd interieur nemen chef Jan Cremers en gastvrouw-maître Anita Cremers hun gasten mee op een culinaire wereldreis. Hun gasten kunnen kiezen uit vier, vijf of zes tussenstops. De chef is een begenadigd terrinemaker en dat bewijst hij nog maar eens met zijn amuse als eerste halte in Frankrijk. Terrine van gevogelte smaakt zacht en gevarieerd genuanceerd waarbij eendenlever en madeira voor verfijning zorgen. Kruidigste bereiding is stoof van lam met couscous naar Tunesisch recept. We eindigen in Nederland met fijne kazen en chutney van rabarber en dronken druifjes.

Opening hours

Monday Closed — 18:00-21:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:00-21:30
Friday Closed — 18:00-21:30
Saturday Closed — 18:00-21:30
Sunday 13:00-14:30 — 18:00-21:30

Our partners

Also recommended Restaurants

Brienen aan de Maas

14,520

't Raedthuys

14,520

Vesters

1420