Back to search results

Intens
13,520

Intens is het restaurant van Hotel de Thermen in Bussloo bij Apeldoorn. Chef Heine Ruitenbeek van Huisje James en sommelier Dennis Plant van Hotel de Echoput en kasteel Engelenburg werden aangetrokken om het restaurant wat beter op de kaart te zetten. Dat is gelukt.  Intens voert een dagelijks wisselend keuzemenu met drie of vijf gangen.  Als amuse een zeer geslaagd bladerdeegrolletje met rode kool en zoete rode kool chutney. Voorgerecht is dunne zuurdesemtoast met daarbij een rillettes van eend omwikkeld met plakje gerookte eendenborst en emulsie van bloedsinaasappel. Als hoofdgerecht interessante bereiding van kabeljauw met geweldige cuisson op spiegel van in mosselvocht bereide zeewieren, met daarbij uitstekende risotto met dille. Het nagerecht gooit nog hogere ogen: Een gedeconstrueerde en niet al te zoete "Irish Coffee" is een prachtig opgevoerd nagerecht. Intens verdient een hogere score.

Opening hours

Monday 17:30-22:00
Tuesday 17:30-22:00
Wednesday 17:30-22:00
Thursday 17:30-22:00
Friday 17:30-22:00
Saturday 17:30-22:00
Sunday 17:30-22:00

Team

Dennis te Mebel Sommelier
Heine Ruitenbeek Chef
Jeroen van der Veen Manager
Vincent van Riet F&B Manager

Our partners

Also recommended Restaurants

't Nieuwe Diekhuus

1320

't Arsenaal

13,520

By Chiel

1320