Het prachtig in het weidse Zeeuwse polderland gelegen manoir werd na de overname door Pillow Hotels begin 2023 fraai en innovatief gerenoveerd en gemoderniseerd. Het restaurant heeft zo veel meer licht en luchtigheid gekregen. Mede-eigenaars chef Jeroen Achtien en partner Sanne hebben midden november de deuren heropent. Sommelier Tessa van de Wouw vervult nog steeds haar rol met verve en waakt over een fantastische wijnkelder. De chef voert zowel een vijf of zeven gangenmenu als een kaart waarvoor bij reservering reeds een keuze gevraagd wordt maar waarvoor op de website geen detailinformatie te vinden was. Zowel in een aperitiefruimte als in de keuken proeven we enkele hapjes vooraf waaronder eentje met gekonfijte ui, zoetzuur en ijs van paarse aardappel, aubergine, schuim van gerookte aardappel en krokant van aardappel. Langoustine komt in twee bereidingen. Als eerste in terrine met vadouvan begeleid door een hoorntje met sorbet van langoustine en tomaat. Daarna licht gebakken en gelakt met rode curry naast bisque met saffraan en olie geparfumeerd met dragon. Haas à la royale is perfect rosé gebakken met diepsmakende saus op basis van bloed, foie gras en wildfond met gekonfijt witloof, zilveruitjes met graanmosterd, crème van spruit met spek, kervelknol en sinaasappel. Als bijgerecht hazenpeper met twee dikke frieten en mayonaise. Inter Scaldes beschikt als bestemmingsrestaurant over twaalf suites die exclusief beschikbaar zijn voor restaurantgasten.