Thomas Deli en Lotte Veldman begonnen hun carrières hier ooit als stagiair respectievelijk bedienster. Nu jubileren zij als uitbaters het vijftigjarige bestaan van hún ‘Kaatje’. Eerstgenoemde als chef, zij als gastvrouw en menner van een jonge bedienbrigade die ongemerkt het vuur uit de sloffen loopt. Wat op tafel verschijnt is klassiek, fiks van smaak, zwierig van opmaak en technisch dik in orde. Zo sluit correct gegaarde kreeft uitstekend aan bij brunoise van nootachtige artisjok en bij het zoete bittertje in lavendel en bij tonen van amandel in een romige schuim van oude sherry. Ook over de uitgebalanceerde aankleding van verse makreelcarpaccio is nagedacht met aardse zalf van peterseliewortel, prikkelend frisse radijsstructuren en het zacht-zoete zuur van yuzu in een rondom gedruppelde vinaigrette. Botermals borst- en pootvlees van Anjouduif krijgt op zijn beurt met gebakken ganzenlever, gegrilde ananas, gekaramelliseerd witlof en subtiel met vijfkruidenpoeder opgewerkte saus een afgewogen garnituur tjokvol smaak mee.