Back to search results

Katseveer
1620

Sinds chef Leon Vermaire en maître-sommelier Paul Labruijère samen restaurant Katseveer aansturen, heeft de keuken haar identiteit met Aziatische smaakaccenten behouden en winnen nieuwe gerechten aan finesse en verdieping. Hoog op smaak en strak gepresenteerd is een geslaagde compositie rond pijlstaartinktvis met XO saus en zwarte risotto die door het hoog umami-gehalte lang nazindert. Verrassend en zeer smaakrijk is een combinatie van perfect gegaarde oosterscheldekreeft met aardbei, ossenstaart, kombu en toefjes gerookte mayonaise. Iets meer voorspelbaar qua smaakbeleving maar daarom niet minder aangenaam is de bereiding van Zeeuws lam met meiknol en kappertjes en een mooi nagerecht rond aardbei, hibiscus en hazelnoot. Een leuk gepresenteerde en uitermate goed gevulde friandise-wagen zorgt voor een bijzondere finale.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-19:30
Wednesday 12:00-13:30 — 18:00-19:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-19:30
Friday 12:00-13:30 — 18:00-19:30
Saturday Closed — 18:00-19:30
Sunday Closed

Team

Kelly Odenthal Sommelier
Leon Vermaire Owner
Max Koot Sous-Chef
Paul Labruyere Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Codium

16,520

Inter Scaldes

16,520

Spetters

16,520