Back to search results

Katseveer
1620

Wie op zoek is naar rust en een eindeloos vergezicht als achtergrond voor een verfijnde Zeeuwse topbeleving, hoeft niet verder te zoeken. Aan het Veerse meer toont chef Rutger van der Weel hoe producten uit Zeeland en Noordzee hem in de keuken inspireren tot prachtig verweven gerechten. Zoals het sappige, zoet zilte vlees van noordzeekrab dat hij combineert met venkel, dille, karnemelk, zeesla en bergamot. Knap hoe hij de smaak van rode mul in combinatie met bloemkool optimaal accentueert met Italiaanse topproducten waaronder taggiasche olijfjes, kappertjes en Parmigiano Reggiano. Zijn creaties zitten vol energie en verfijning en tonen een chef die de details beheerst om daarmee een harmonieus geheel neer te zetten. Warme ontvangst door maître en gastvrouw Jessica van der Weel die samen met sommelier Paul Labruijere en een goed geolied team voor een innemend verblijf garant staat.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Saturday Closed — 18:00-20:30
Sunday Closed

Team

Jessica van der Weel
Leon Vermaire
Paul Labruyere
Rutger van der Weel

Our partners

Similar Restaurants

Codium

1620

Spetters

16,520

Tilia

1620