Madeleine
13,520

Ze zijn zeldzaam, bistro’s die eenvoudige maar o zo smakelijke klassiekers als oeuf mayonaise of toast met ansjovis op de kaart hebben staan. Beide fijne bites karakteriseren bijzonder goed de eigenheid en de aanpak van chef Rik de Jonge. Basis voor zijn keuken is inderdaad het gekende Franse bistrorepertoire waarmee hij vlot en deskundig aan de slag gaat en waaraan hij een eigentijdse inslag geeft. Zoals bijvoorbeeld met fijne jus van steranijs bij zacht gegaarde runderwangen met salade van witlof, peer en gele biet.

Opening hours

Monday Closed — 17:30-22:00
Tuesday 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Wednesday 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Thursday 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Friday 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Sunday 12:00-15:00 — 17:30-22:00

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistronome Des Arts

1320

De Goedheyd

13,520

Pand 33

1320