Chef-eigenaar Jan Marrees en echtgenote Patricia ontvangen hun gasten graag zoals ze zelf worden verwelkomd. En dat is blijkbaar met een ruime keuze aan lekkers waar we zelf naar hartenlust kunnen kiezen. De aperitiefkaart met hapjes allerhande waaronder Ibérico ribs of jalapeño kroketjes met cheddar krijgt concurrentie van diverse koude en warme bereidingen van Gillardeau oesters. De chef serveert een menu opgebouwd rond fijne producten in vier tot zeven gangen met daarnaast een volledige vegetarische versie én een à la carte waar ook nog eens een zestal specialiteiten onze hongerige aandacht trekken. We starten met een zeer verfijnde bisque van langoustine die met ravioli van langoustine en rouille extra body krijgt. Kalfszwezerik blijkt een goede keuze te zijn want deze komt krokant en sappig gebakken op het bord met een gevarieerd garnituur van appelcompote, sjalot en savooikool. Voor een soufflé in dit geval van passievrucht willen we altijd geduld oefenen. Zeker als deze perfect gegaard op tafel verschijnt.