Back to search results

Marrees
15,520

Bij restaurant Marrees is het altijd goed toeven. De gastvrije Patricia Marrees staat klaar voor haar gasten en de bereidingen van JRE-chef Jan Marrees zijn fris-modern met zuidelijke smaken. Het begint weer goed, heel goed, met een macaron van rode biet en gemarineerde rode biet met basilicummousse. Daarna filet americain en kingcrab in een huls van tomaat, met tomatenmousse, peterseliesaus en gemarineerde koolrabi. Prachtige presentatie en goddelijke smaken. We vervolgen met een mooi gegaarde heilbot, de beurre blanc erbij is luchtig gemonteerd met geitenboter. Opnieuw een plaatje om te zien, met dat krokant van kruiden en het bloemengarnituur. We proeven nog uitstekende runderlende met runderjus en ratatouille die ons bijblijft. Na het aardbeientoetje weten we het zeker: een verdiend half punt erbij.

Opening hours

Monday Closed — 17:30-20:30
Tuesday Closed — 17:30-20:30
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 17:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 17:30-20:30
Saturday 12:00-16:00 — 16:00-20:30
Sunday 12:00-16:00 — 16:00-20:30

Our partners

Similar Restaurants

Damianz

15,520

Beluga Loves You

15,520

Vanille

15,520