Back to search results

Merlet
17,520

Merlet is een hotel én restaurant gestart in 1984 door de familie van Bourgonje waar de tweede generatie sinds 1999 de bakens met succes uitzet. Het restaurant kreeg een bijzonder interieur mee dat fraai contrasteert met het uitzicht op het duingebied in de omgeving. In de open keuken staat chef Jonathan Zandbergen die onder meer volgens de slow food gedachte een breed repertoire opbouwde. Dat oeuvre wordt gekenmerkt door nauwkeurige cuissons, scherp uitgetekende bordpresentaties en betekenisvol detailwerk. Hij blijft trouw aan de contouren van de Franse gastronomie en geeft daaraan een eigen interpretatie die voor een aanzienlijke meerwaarde zorgt en aan zijn bereidingen opmerkelijke persoonlijkheid geeft. We benadrukken de hoge kwaliteit die chef Jonathan serveert, zijn zoektocht naar essentie en diepte in gerechten is subliem. Stefan Wierda en team zorgen aan de voorkant voor feilloos onthaal en attente topbediening. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-20:30
Wednesday Closed — 18:00-20:30
Thursday Closed — 18:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Saturday Closed — 18:00-20:30
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-20:30

Team

Jonathan Zandbergen Chef
Stefan Wierda Sommelier

Our partners

Similar Restaurants

Bij Jef

17,520

De Bokkedoorns

1720

Vinkeles

17,520