Back to search results

Morikawa
1420

De specialiteit van chef Yasunari Morikawa is hakozushi, de manier van sushi maken in Osaka, waar de sushirijst geperst wordt in een houten matrijs. Het mondgevoel is anders, fijner vooral. Hij combineert dat met de meest verse Japanse vis (rechtstreekse invoer) en zeevruchten. Waanzinnig lekker. Ook de sashimi, die hij kundig snijdt waardoor de vis boterzacht is en boordevol smaak, is uit de kunst. Een tip is om voor een volledig menu te gaan en de chef te laten kiezen. Je start met sashimi, daarna wordt je palet schoongemaakt met sunomono oftewel ingelegde groenten en vis, en je eindigt met sushi. Een onvergetelijke ervaring.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 17:30-21:30
Wednesday 17:30-21:30
Thursday 17:30-21:30
Friday 17:30-21:30
Saturday 17:30-21:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Elea

1420

Portfolio

1420

Bøg

1420