Bij MOS blijft het fijn toeven. De plek is zeer aangenaam met in de zomer een mooi beschut terras en in het restaurant zelf heb je een fantastisch uitzicht over het IJ en op het Filmmuseum. Uit de keuken komen zeer smaakvolle gerechten waarbij enig avontuur niet geschuwd wordt. Rauwe tonijn met timutpeper komt met verschillende gepekelde groenten zoals gele en oranje worteltjes, blokjes rettich, zwarte knoflook en met dashi. Door zijn zoete, zure en bittere toetsen in juiste verhoudingen is dit een zeer geslaagd gerecht. Roggevleugel is perfect bereid en krijgt zuurkool als garnituur naast gefermenteerde granny smith appel in een beurre blanc met een toefje bacon. Daarnaast een rolletje van koolblad gevuld met gebakken zuurkool met doodstrompetten. Op de rog een dot kaviaar en een kleine wafel van eerst gekookt en daarna uitgebakken spek. Met dit geweldige gerecht worden alle smaakpapillen aan het werk gezet en verwend. De wijnkaart is van een uitzonderlijk niveau met een sterke selectie bourgognewijnen.