O&O of Oriëntaals & Origineel blijft in diverse opzichten een zichzelf onderscheidend restaurant in culinair Nederland. Sinds 1982 geven Danny en Helena Tsang op een zeer consistente manier smaak en vorm aan een Aziatische keuken waar ruim plaats is voor gerechten uit Maleisië, Singapore, Thailand, Hongkong en Japan. Dat brede en uiterst verzorgde repertoire aan exquise gerechten geeft aan de bezoeker een bijzonder ruime keuze en op zich een rijk gevoel. Samen met zoon en souschef Mike en met Levi Bunt als keukenchef zorgt Danny Tsang voor een bijzonder geïnspireerde keuken terwijl dochters Monica en Wendy met hun moeder bezoekers gastvrij ontvangen en attentvol serveren. Xiao Long Bao als starter zorgt meteen voor de juiste toon en vooral voor een mooi vooruitzicht op wat volgt. Zoals ham sui gok, een fijne bereiding van kikkerbillen in rijstdumpling en kreeft met nasi kuning en sambal matah als voorbeelden van deze delicieuze keuken.