Op deze bijzondere locatie met een al even mooie, onderscheidende keuken behoort restaurant Parkheuvel tot het culinair patrimonium van Rotterdam en bij uitbreiding van het hele land. Culinaire geschiedenis en overdracht van kennis en expertise gaan er hand in hand met vader en zoon Erik en Juliën van Loo aan het fornuis. In de geest van dit huis blijft de Franse klassieke keuken het uitgangspunt. Nieuwe gerechten krijgen een vertaling naar eigentijdse smaakcombinaties vormgegeven in actuele presentaties. Het divers à la carte aanbod maakt van dit restaurant een echte trekpleister met een aantal signatuurgerechten van vader Erik die we in dit jaar ook omwille van zijn traditioneel vakmanschap huldigen als Ambachtsman van het Jaar. Een kwaliteit die we onder meer herkennen in de manier waarop een kalfszwezerik een unieke cuisson en textuur meekrijgt waarbij Périgordsaus het geheel perfect op smaak brengt. Inzicht in precieuze techniek proeven we even goed in à la minute gebakken madeleines die waarschijnlijk door zijn textuur, aroma én kleur tot de beste van het land mogen gerekend worden. Ook daarvoor alleen al keren we graag snel terug.