Dit mooi historisch pand aan de dijk waar ooit het gemeentehuis was gehuisvest, herbergt al vijftien jaar een bijzonder restaurant. Voorzien van een kruiden- en bloementuin wordt de naamgeving meteen duidelijk. Chef-eigenaar Jos Grootscholten gebruikt dit perceel om met de seizoenen mee zijn gerechten frisse accenten te geven. Hij zorgt zelf voor een zeer vriendelijk ontvangst en laat nadien de service in handen van gastvrouw en sommelier Sharon Tettero. Ze leidt een zeer kundig en aimabel team en toont zelf enthousiast haar betrokkenheid bij het wijngebeuren wat de restaurantbeleving nog verder aangenaam versterkt. We genieten van goede, evenwichtige amuses om daarna een versnelling hoger te schakelen met steak tartaar die met gefermenteerde groenten en gepofte quinoa de signatuur van de chef draagt. Op 64 graden gegaarde varkenswang, gelakt met eigen jus, aubergine, zwarte knoflook, nectarine en eekhoorntjesbrood is een zeer geslaagde compositie met daarbij een smaakvolle luchtige aardappel met gepofte spelt en bieslook. Tot slot een even sober als fraai gepresenteerd nagerecht rond framboos, brownie en sorbet van framboos met roze peper.