Back to search results

Perceel
16,520

Dit mooi historisch pand aan de dijk waar ooit het gemeentehuis was gehuisvest, herbergt al vijftien jaar een bijzonder restaurant. Voorzien van een kruiden- en bloementuin wordt de naamgeving meteen duidelijk. Chef-eigenaar Jos Grootscholten gebruikt dit perceel om met de seizoenen mee zijn gerechten frisse accenten te geven. Hij zorgt zelf voor een zeer vriendelijk ontvangst en laat nadien de service in handen van gastvrouw en sommelier Sharon Tettero. Ze leidt een zeer kundig en aimabel team en toont zelf enthousiast haar betrokkenheid bij het wijngebeuren wat de restaurantbeleving nog verder aangenaam versterkt. We genieten van goede, evenwichtige amuses om daarna een versnelling hoger te schakelen met steak tartaar die met gefermenteerde groenten en gepofte quinoa de signatuur van de chef draagt. Op 64 graden gegaarde varkenswang, gelakt met eigen jus, aubergine, zwarte knoflook, nectarine en eekhoorntjesbrood is een zeer geslaagde compositie met daarbij een smaakvolle luchtige aardappel met gepofte spelt en bieslook. Tot slot een even sober als fraai gepresenteerd nagerecht rond framboos, brownie en sorbet van framboos met roze peper.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Saturday Closed — 18:30-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Team

Bas de Vries Sous-Chef
Jos Grootscholten Chef
Sharon Tettero Maître, Sommelier

Awards

  • Young Chef of the Year 2013

Our partners

Also recommended Restaurants

Tres

1620

Aan de Zweth

16,520

De Burgemeester

1620