Back to search results

Ratatouille Food & Wine
16,520

Uit eten bij Jozua Jaring en zijn team is echt iets om naar uit te kijken en aan het werk te zien in de grote open keuken die te midden van de zaak zit. Keer op keer worden we verrast door gedurfde combinaties, fantastisch mooie bordpresentaties en smaken die ‘spot on’ zijn. Van bij de amuses is het raak, grappig soms maar vooral heel erg smakelijk. Er wordt vertrokken van topproducten die hij met respect klaarmaakt en vervolgens inventief naar een hoger niveau tilt, zoals coquilles met knolselderij, basmati en fenegriek. Het hele menu lang verrast hij met volle en pure smaken die elkaar perfect aanvullen of net voor speelse contrasten zorgen, de ene creatie nog mooier dan de andere. Ratatouille mag niet ontbreken, deze keer in combinatie met molasse, gnocchi en baba ganoush. Klassiek maar toch ook weer niet is de tournedos Rossini met meloesui en schitterende maderajus. Het vegetarische menu is van hetzelfde hoge niveau en ook daar is het wow-effect aanwezig.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Awards

  • Great Value Award 2016

Our partners

Also recommended Restaurants

PUUR ZEE by Imko's

1620

BAK

1620

MOS Amsterdam

1620