Back to search results

Red Chilli
1420

In Red Chilli zorgt chef Tso Min Cheng voor moderne fusion geïnspieerde Aziatische gerechten. Basis daarvoor zijn streng geselecteerde producten verwerkt in diverse menu’s en beschikbaar in een à la carte aanbod. Boerderijkwartel combineert de chef met foie gras en umeboshi tot een rijk geschakeerd voorgerecht dat zowel door zijn smaaknuances als fijne textuurcontrasten hoge ogen gooit. Stoverij van MRIJ-runderlende brengt hij in een pikante massaman curry waarmee hij net als een fijne tom kha kai ook klassiekers uit de Thaise keuken in zijn repertoire betrekt.

Opening hours

Monday 18:00-22:00
Tuesday Closed
Wednesday 18:00-22:00
Thursday 18:00-22:00
Friday 18:00-22:00
Saturday 18:00-22:00
Sunday 18:00-22:00

Oud en Nieuw gesloten 

Our partners

Also recommended Restaurants

Meijer's 2.0

1420

Oxalis

1420

’t Pakhuus

1420