Scheepskameel
14,520

De locatie van dit restaurant met prachtig licht is een beetje ongewoon, maar uniek. Het voormalige marineterrein dat je tot enkele jaren geleden niet mocht betreden, vormt het decor voor heel erg goed eten en een unieke volledig Duitse wijnkaart. Verwacht hier geen liflafjes noch verfijnde bordpresentaties. Hier gaan ze voor het product in al zijn glorie. Bring it on dus. Hier houden ze van rauw en gelukkig wij ook. Een kalfstartaar met een friszure citroenmayo, wat kappertjes en Parmezaanse kaas bevredigt onze zin voor rauw. Heerlijk fris, mooie kwaliteit. Helemaal gelukkig worden we van de entrecote. Perfect gebakken en geflankeerd door waterkers en een vinaigrette met de kick en textuur van beenmerg.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 18:00-22:00
Wednesday 18:00-22:00
Thursday 18:00-22:00
Friday 18:00-22:00
Saturday 18:00-22:00
Sunday Closed

Team

Barry Kleijne Sommelier
Bob Kaasenbrood Owner
Mitchell Post Maître
Mo Moody Sommelier
Pieter Smits Owner
Tijs Jeurissen Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

4850

1420

VanOost

1420

Vuurtoreneiland

1420