Back to search results

Scheepskameel
1420

Gevestigd op het voormalige marineterrein, waar het robuuste exterieur de lichte, verfijnde binnenruimte omarmt, biedt het de perfecte setting voor lekker eten en een complete Duitse wijnkaart. Een productkeuken die bijzondere zorg besteedt aan rauwe bereidingen, zoals inktvis met venkel, puntarelle en vinaigrette op basis van inktvisinkt en citroen. Heilbot komt ingetogen met jus van ossenstaart, gegaarde knolselderij en roodwier. Smeuïge brownie met vanille-ijs als ultiem slot.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 18:00-22:00
Wednesday 18:00-22:00
Thursday 18:00-22:00
Friday 18:00-22:00
Saturday 18:00-22:00
Sunday Closed

Team

Barry Kleijne Sommelier
Bob Kaasenbrood Owner
Mitchell Post Maître
Mo Moody Sommelier
Pieter Smits Owner
Tijs Jeurissen Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

4850

1420

VanOost

1420

Vuurtoreneiland

1420