Jan Smink is een vakman pur sang die zijn klassieke bereidingen als geen ander onder controle heeft. Hij beheerst de kunst om gerechten met kleine smaakdetails volledig te finetunen. De smaakbalansen op zijn borden zijn ongeëvenaard en dat ervaren ook zijn gasten. Lunch of diner, de zaak zit meestal vol. Zijn restaurant werd 'te klein', Smink verhuist naar verwachting in mei 2025 naar het monumentale Huize Lindenoord in Wolvega. Hij kan alle ambitie en groei daar zonder twijfel een plaats geven. Jan Smink is immers een zeer getalenteerd 'smaak-componist'. Dat bewees hij ook dit jaar al direct bij de amuses, waaronder een tarteletje met schorseneren, zwarte knoflook en gezouten citroen met prima gedetailleerde balans. Ook tartaar van Friese wagyu uit Akkrum is knap aangemaakt en ingepakt in shisoblad met daarop wat gepofte rijst. Voorgerecht is een terrine van laagjes gepofte knolselderij met Spaanse ham en krokantjes van zuurdesem met een donkere dressing van gebruinde boter en sambai azijn. Ook in een compositie van schol met bloemkool en kreeft met manzanilla sherry en abrikoos toont hij zijn zin voor evenwichtige smaakverweving.