Tante Koosje is een klassiek ingericht huiskamerrestaurant, prachtig gelegen in een oud sfeervol dorpje met fraai terras waar men heerlijk al fresco kan zitten. Chef Roland Veldhuijzen werkt ambachtelijk met voorliefde voor voldragen, rijke en romige sauzen. Voorgerecht is tartaar van tonijn die komt met zeewier, gerookte amandelen, mandarijn en twee zoetwatergarnalen die licht rokerig geschroeid zijn. Bovenop zorgt een pani puri bestrooid met algenpoeder voor fijne extra beet. Klassiek is supersappige bereiding van polderhoen met krieltjes in de schil, doperwten, zoet zuur gepofte ui, cantharellen, kaantjes, zwarte olijf en traditionele albuferasaus. Die is gemaakt op basis van de bouillon van het hoen verrijkt met boter, room, ganzenlever, madera en cognac wat resulteert in een rijke en romige saus die als een fluwelen handschoen het polderhoen streelt. Op het vlees ligt een plakje spek dat in jenever gemarineerd is met daarop een plakje eendenlever. De jenever is goed te proeven en geeft een fraaie tik aan het geslaagd geheel.