TITUS
1320

Sfeervolle boerderij in een al even karaktervol stadje dat ligt te sluimeren op de grens tussen Gelderland en Noord-Brabant, pal aan de Maas en het gemakkelijkst te bereiken met het pontje. Een achttiende-eeuws monumentje met rieten kap, eiken gebinten en smaakvol gedecoreerd met moderne accenten. Chef Robbert Megens kent zijn klassiekers, maar steekt die evengoed in uitnodigende nieuwe jasjes. Resulterend in appetijtelijke schotels met wereldomvattende smaken, en liefst met lokaal en seizoensgebonden producten. We proeven verrukkelijke rendang bitterballen met miso mayonaise en salade van noordzeekrab met ras el hanout, avocado, grapefruit, komkommer, salty finger en frisse mojo-vinaigrette. Fijne nieuwkomer, met een koksmuts! 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 17:30-22:00
Thursday Closed — 17:30-22:00
Friday 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Saturday 12:00-15:00 — 17:30-22:00
Sunday 12:00-15:00 — 17:30-22:00

Team

Erik Wolf Maître, Owner
Robbert Megens Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Document 12

1320

Diels

1320

Poelzicht

1320