Back to search results

Tres
15,520

In het totaal gerenoveerde gebied van de Entrepot haven met luxe jachten voor de deur is dit een geheimzinnig pand.  Een oude kelder onder een paar panden is de basis voor de keuken met eettoog en plaats voor een dozijn gasten. Chef Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster – zij zorgt desgewenst voor een drankenarrangement - regisseren een diner met originele bites die geslaagd smaken. Het keukenteam werkt deze één-hap-belevenissen in het zicht van de gasten af en zorgt voor aangename toelichting wat voor een aparte belevenis zorgt. Sommige gerechten zijn razendknap in hun simpelheid met enkele ingrediënten, andere gaan zo ver dat je hoopte dat het simpeler zou kunnen. Sprinkhanen en rode mieren van Nederlandse bodem behoren eveneens tot de ingrediëntenlijst waarvan delen een eigen smaakprofiel hebben gekregen door lange fermentatie of eigen opleg. Samen zorgen ze voor een ontdekkingstocht naar het anders bereiden van gerechten met vaak bijzondere smaakcombinaties als gevolg. In de zomer is het aanbod eerder vegetarisch, in het najaar zit er wild in de gerechten en in de winter is alles uit de zee aan de beurt. Alle bites komen eenmalig in een seizoensmenu voor. Uitzondering is een signatuurhapje rond met eigen gemaakte miso gelakte peertjes, langzaam gegaard in bouillon en zelfgemaakte garum, afgewerkt met onder meer gel van zwarte knoflook en gepofte boekweit.

Opening hours

Monday Closed — 18:30-21:30
Tuesday Closed — 18:30-21:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday Closed — 18:30-21:30
Saturday 12:00-16:00 — 18:30-21:30
Sunday 12:00-16:00 — 18:30-21:30

Team

Emy Koster Head Sommelier, Hostess
Michael van der Kroft Chef

Awards

  • Discovery of the Year 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

Amarone

15,520

De Harmonie - Restaurant 23

1520

Yama

1520