In 2023 werd Jan Sobecki uitgeroepen tot 'Chef van het Jaar', een erkenning voor de vele jaren dat hij op het allerhoogste niveau kookt. Daarnaast is hij een echte gastheer die elke restaurantbezoeker persoonlijk verwelkomt en hierbij een en al vriendelijkheid en rust uitstraalt. Zijn culinaire creaties reflecteren nog steeds zijn karakter. Ze blinken uit qua balans en smaak zonder poespas en overbodige ingrediënten op het bord. Ogenschijnlijk eenvoudige amuses zoals cilinder van zoete aardappel, gevuld met crème van eendenlever met chocolade en citrus, en het krokantje van shisoblad, groene kool, miso en granaatappel zijn culinaire hoogstandjes vol van smaak. Ze zijn ook visitekaartjes van wat verder volgt. Zoals oester, kort gebrand en afgelakt met beurre blanc van dashi met daarboven steak tartaar van Holstein rund, oscietra kaviaar en gel van limoen. Een signatuurgerecht van Jan Sobecki en vooral een weldadig spel van texturen met elegante spanning tussen zilt en zuur. Vlees van noordzeekrab met groene appel, pistache en karwijzaad krijgt diepgang en body door de vinaigrette die gemaakt is op basis van de koppen van de krab, terwijl de appel voor frisheid zorgt. Bereiding van Bretoense kreeft met sinaasappel, grapefruit, lamsoor en dragon krijgt door gekonfijte sinaasappel met aparte textuur en een zoetje een heerlijke toevoeging. Het restaurant heeft een zeer uitgebreide wijnkaart met veel Franse klassiekers waarover de sommeliers kundig weten te adviseren. Ze dragen bij tot een culinaire ervaring vol bijzondere herinneringen aan Tribeca waarbij je ook direct uitkijkt naar een volgende bezoek. Om de ervaring nog meer kracht bij te zetten zal Tribeca in 2026 verhuizen naar een nieuw pand. Een transitie waar we uiteraard ook weer naar uitkijken.