Het voormalig gemeentehuis van Wateringen herbergt niet alleen een restaurant maar ook een bijzonder echtpaar. Chef Niven Kunz is één van de founders van Dutch Cuisine en grondlegger van het 80/20 gedachtegoed. Echtgenote Virginie van Bronckhorst-Kunz verdeelt haar tijd voor en achter de schermen van het restaurant en is bovendien huisarts in spe. Zorg dragen voor de zowel gezonde of zieke hulpbehoevende medemens zit in haar genen. Met haar man deelt ze de visie dat groenten een belangrijk component zijn in onze voeding en dus ook in een restaurant. Hij betrekt tal van producten van het Westland en Midden-Delfland. Verrassend en geslaagd is een voorgerecht rond noordzeekrab met groenten, aalbes en vanille als extra aromatische toets. Dat groenten ook in het zoete segment een plaats hebben, toont hij met een fijn nagerecht rond pastinaak, crème karamel en fijn zeezout. Maître-sommeliers Saskia Schurink en Yuri Koster zorgen voor passende wijnen en dragen zorg voor een knappe wijnkelder met onder meer een sterke selectie uit Nederland en België.