Gastenbeleving is optimaal in Vermeer. We worden echt in de watten gelegd. Van aankomst tot vertrek straalt bediening en chef welgemeende gastvrijheid en blijheid uit om onze komst. Chef Chris Naylor verschijnt zelf aan tafel om alle gerechten op aangename manier toe te lichten. Ondertussen zorgt het serviceteam onder leiding van Bjorn van Aalst ervoor dat alles zorgvuldig getimed verloopt. Wijnen, meestal uit magnums, worden onberispelijk met extra informatie geschonken. In een compositie van een tomatenflan met daarop transparante jus van tomaat met zacht gegaarde Zeeuwse mosselen, koolrabi en tuinbonen genieten we van romige aciditeit en texturen die fijn in elkaar vloeien. Beetgare ravioli is gevuld met kimchi in een natuurlijke zoete bouillon van wortel die pleziert door zijn superieure balans. Witlof tarte tatin is een prachtige eerste afsluiter met fijn gekaramelliseerd witloof, stukjes appel, kaneel en vanille roomijs. Chef Chris Naylor blijft ook bij zijn tweede nagerecht bij zijn groenten roots hangen met een heerlijke sesam cheesecake met aardpeer. Daarbij saus van koffie en kombucha en yoghurtschotjes met chilipeper en venkelkruid die voor spanning en lengte zorgen. Met een bolletje aardpeerijs om het plaatje evenwichtig en fris compleet te maken.