Vermeer
1820

Onverwacht hedendaagse inrichting waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de bestaande, klassieke en rechthoekige ruimtes, sfeervol en in stijl. De sfeer is sereen en rustgevend; het onthaal onder leiding van gastheer Bjorn van Aalst uiterst professioneel en gastvrij. Chef is Chris Naylor die samen met zijn team voor verbluffende en eigentijdse gerechten zorgt. De opbouw en creatie van het menu, van vier tot zes gangen, enkel aan de hand van ingrediënten van het seizoen is niet alleen een hoogst originele maar vooral een ontzettend goede approach en laat ruimte voor improvisatie en dialoog met de gast. Een topgerecht, een van de vele, is snoekbaars met spitskool van de barbecue. Precisie qua garing is de norm en tilt dit schijnbaar eenvoudige gerecht naar een ongekende hoogte. Veel gerechten ogen belachelijk simpel maar schijn bedriegt. Hier wordt werkelijk niets aan het toeval overgelaten en elk detail telt. De wijnkaart is fantastisch en de wijnen per glas komen enkel uit magnums of de occasionele dubbele magnum, met uitstekend advies van sommelier Simon Veldman. Hier wordt samen, als een perfect op elkaar ingespeeld team, aan de weg naar de absolute top getimmerd. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 17:30-22:00
Thursday 17:30-22:00
Friday 17:30-22:00
Saturday 17:30-22:00
Sunday Closed

Awards

  • Vegetable dish of the Year 2019

Our partners

Similar Restaurants

Spectrum

18,520

't Nonnetje

1820

Ciel Bleu

1920