Prettig restaurant in mooie klassieke omgeving aan de grachten van Amsterdam. Sinds kort heeft Jurgen van der Zalm het stokje als chef-kok overgenomen van Dennis Kuipers. Hij was ook al voor die tijd in grote mate verantwoordelijk voor de keuken en gerechten. Grote veranderingen zijn daarom niet meteen waarneembaar. Het enige dat opviel is het ontbreken van een groentegerecht in een menu van dit kaliber en dat in vele gerechten groenten niet meteen herkenbaar zijn. Na geraffineerd smakende hapjes met onder meer macaron van wilde zeebaars, tzatziki en vadouvan genieten we van een geslaagde combinatie tussen hamachi, conference peer, zwarte olijven, yuzu, tomasu sojasaus en look. Geroosterde ui en vlierbloesem geven aan een compositie rond noordzeekrab en inktvis pit en fijn aroma. Zacht bittere toetsen van Anjouduif, eendenlever en pure chocolade houdt de chef knap in evenwicht met zure kers als verfijnde smaakaanjager. Maître-sommelier Natasja Noorlander zorgt zoals steeds voor deskundig wijnadvies en binnen het wijnarrangement voor zeer geslaagde wijn & spijscombinaties.