Overtuigende klasse aan de Scheveningse havenkade met uitnodigend terras aan het water. Vakkundige brigades worden aangevoerd door chef Bob Staal en maître-sommelier Yves van Westreenen. Menusuggesties zijn doordacht. De rijk gesorteerde en imponerende wijnkaart wordt onderhoudend geadviseerd door nog een andere topsommelier, met name Priscilla van der Voort. We genieten van uitstekende visbereidingen op klassieke basis, en gemoderniseerd met hedendaagse accenten uit verre keukens. Denk aan gegrilde roggevleugel met kruim van zwarte knoflook, jeneverbes én zuurdesembrood, bij gebakken beukenzwam, gestoofde prei en eekhoorntjesbrood en botersaus. Gebakken heek komt met opnieuw een volmaakte cuisson op gebrande bosui, peultjes en crème van schorseneren in ziltige saus van gerookte paling en chips van pastinaak. Fraai slot met ijs van bloedsinaasappel op tapioca met matcha, banketbakkersroom en tuile van groene thee.