Wolfslaar
1620

Chef Maarten Camps en zijn brigade ontvangen hun gasten in een voormalig koetshuis dat stijlvol is ingericht. Hij kiest bij het creëren van zijn gerechten voor lokale producten en werkt met opbrengst uit eigen moestuin. Bij de aperitiefhapjes onder meer een eigen geslaagde interpretatie van salade Niçoise met ansjovis in plaats van tonijn en gepofte flammkuchen met crème van gerookt spek, spekjes, bieslook en gepekelde sjalot. Een prima start. Kalfstartaar verschijnt bijzonder smeuïg op het bord verrijkt met krokante stukjes kalfszwezerik, crème van kimchi, rollade van rettich, paksoi en afgewerkt met geschaafd gedroogd merg dat een rokerige toets heeft meegekregen. Hollands lam komt in diverse delen want de chef koopt volledige karkassen. We genieten van sparerib zonder been, vlees uit de nek, een stoofpotje van schoudervlees met madras kerrie en garam masala, een stukje uit de bout en een koteletje. Daarbij komt puree van zoete aardappel en quenelle van gepofte aubergine met ras el hanout. Compositie rond sorbet van passievrucht met karamel, geschaafde hazelnoot en meringue als mooi slot.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday Closed — 18:00-21:30
Sunday Closed

Team

Daan Smits
Danny Kovacevic
Lennaert Lonterman
Maarten Camps
Willem Hamers

Our partners

Similar Restaurants

Perceel

16,520

De Burgemeester

1620

Fitzgerald

1620