Wolfslaar
1620

Het voormalige koetshuis op een landgoed even buiten het centrum van Breda kreeg een eclectisch interieur mee. Ontvangst door een zeer vriendelijke, attente bediening die veel ervaring uitstraalt. De zaalmedewerkers zorgen ervoor dat de keuken van chef Maarten Camps op een vlotte manier gepresenteerd wordt. Hapjes zijn eerder klassiek maar wel fris, scherp en mooi gepresenteerd. We krijgen zin in meer en zo is de prelude meer dan geslaagd. Zoals het zeer geslaagde voorgerecht met kort geschroeide coquille met bloemkool geweekt in kerrie, met daarbij beurre noisette en couscous met bieslook, crème van gele rozijntjes versterkt met rozijntjes en licht gebrande hazelnoot. Saus op basis van miso en prei, en schuim van sake gaan vervolgens gracieus samen met mooi in boter gegaarde tarbot en verschillende soorten prei met oester. In de wijnkelder staan zo’n 500 wijnen die in drie boeken worden voorgesteld.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday Closed

Team

Eline van Soelen Maître
Jelle Ravenstein Sommelier
Maarten Camps Chef
Rick van den Broek Head Sommelier
Willem Hamers Sous-Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Perceel

16,520

De Burgemeester

1620

Tres

1620