Over de bijzondere setting van dit restaurant in hartje Roosendaal is al veel gezegd. De locatie zorgt op zich voor een bijzondere belevenis. Betekenisvoller is uiteraard de avontuurlijke keuken van chef Joey van Heesbeen. Die voortdurend evolueert. Hij blijft verrassen met gedurfde combinaties. Denk aan tartaar van wagyu met gebrande, rokerige crème van cevennes ui, vers gepelde Hollandse garnaaltjes met de kopjes fijn gefrituurd, en dat alles omgeven door een overheerlijke bouillon van ossenstaart. Blokjes gelei van ossenstaart zorgen voor een extra verfijnd accent met op het bordje ernaast als bijgerecht een krokante beignet gevuld met het vlees van de ossenstaart en XO-sherry. Alles past naadloos bij elkaar, is heel goed doordacht en tot in detail perfect uitgevoerd. Uitgebreide fraaie wijnkaart van gastvrouw en sommelier van Joke van Heesbeen met ruime keuze van eenvoudig tot absolute top. En met redelijk prijsniveau en zorgvuldig samengestelde wijnarrangementen met hele of halve glazen.